Grafisch ontwerp, DTP
15845
page-template-default,page,page-id-15845,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Grafisch ontwerp, DTP

Ronald Oliekan Creatieve fotografie werkt samen met Bert Wiekens van Wiekens.com.

Buiten Creatieve foto’s bied ik u nu!

Grafisch ontwerp en DTP voor al uw reclame uitingen.

 

De vele facetten van DTP en grafisch ontwerp:

Bent u op zoek naar een nieuw ontwerp voor uw bedrijf, of een restyling van uw huidige huisstijl. Misschien zoekt u een nieuw logo, visitekaartje, flyer of een website.

Bij Ronald Oliekan kunnen wij van begin tot oplevering alles voor u uit handen nemen.

  • Logodesign
  • Ontwerp en opmaak van visitekaartjes
  • Folders, Brochures en catalogi
  • Doorvertalen van uw huisstijl naar diverse commerciële uitingen.
  • Binnen en buiten reclameborden

Indien gewenst kunnen er ook fotografisch beeldmateriaal of teksten voor u verzorgd worden.

Tijdens het ontwerp wordt er door de grafisch ontwerper, al rekening gehouden met de technische uitvoerbaarheid va het materiaal, zodat wij uw werk geheel drukklaar maken.

Grafisch ontwerp

Bij elk grafisch project zijn de juiste ingrediënten nodig. Topkwaliteit beeldmateriaal, passende teksten, mooie kleurcombinaties en een professionele uitvoering.

Wij brengen al deze losse ingrediënten samen tot een verzorgd geheelde onze professionele Grafische programma’s. Kunt u zelf de ingrediënten niet aanleveren, kunnen wij dat voor u verzorgen.

Eindresultaat

Het is zeer belangrijk dat bij de grafisch vormgever, DTper en ontwerper goed inzicht is in de eisen, mogelijkheden en beperkingen van de drukker. Op deze mannier blijven de ontwerpen ook in gedrukte vorm aan uw verwachtingen voldoen. en worden eindeloze en geldverslindende correcties tot een minimum beperkt.

Heeft u vragen, neem contact op met ons.