Foto op hout
15930
page-template-default,page,page-id-15930,page-child,parent-pageid-15911,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Foto op hout

Ben jij nog op zoek naar mooie wanddecoratie voor in jouw interieur? Wil je met de laatste interieurtrends meegaan? Laat dan nu je eigen foto op hout maken. Dit prachtige natuurproduct past goed bij iedere woonstijl en zal een echte eyecatcher zijn aan jouw muur. Bij ronaldoliekan.nl heb je een ruime keuze uit verschillende houtsoorten. Hierdoor zit er voor iedere soort foto, voor iedere interieurstijl en voor ieder gebruik een geschikte houtsoort bij.

 

Foto op hout bij ronaldoliekan.nl

Ik hoef je vast niet uit te leggen wat een foto op hout is. Een wanddecoratie hout is de laatste jaren namelijk ontzettend populair en hangt al bij veel mensen aan de muur. Aan jouw muur mag een foto op hout dus zeker niet meer ontbreken! Voordat je een foto op hout laat afdrukken, is het wel van belang dat je eerst iets weet over de verschillende houtsoorten. Daarna kun je pas de juiste keuze maken. De volgende houtsoorten vind je op ronaldoliekan.nl:

Foto op multiplex

Wanneer je een foto op multiplex, ook wel foto op mdf of triplex genoemd, bestelt, laat je je foto afdrukken op één houten plaat. Deze optie heeft als enige geen losse planken en er zitten dus ook geen naden in je foto. Multiplex heeft daarnaast weinig structuur. Er zitten vrijwel geen noesten in het hout en je ziet alleen een paar fijne lijnen terugkomen. De kleur van het hout is iets warmer dan bij de andere opties. Ik raad je dan ook aan om een laagje whitewash onder je foto aan te laten brengen. Omdat ik in dat geval meerdere witte laagjes verf aanbrengen op jouw multiplex plaat, wordt de foot helderder afgedrukt. Hiervoor brengen wij 22% extra in rekening, berekend over de prijs van het door jou gekozen formaat. Onze multiplex platen kunnen gemaakt worden van verschillende houtsoorten. Zo kun je een multiplexplaat van berkenhout of van populierenhout in huis hangen. Multiplex is erg sterk, licht van gewicht en boven alles ontzettend voordelig. Multiplex is onze budgettopper en al verkrijgbaar vanaf € 13,95! Een afbeelding op multiplex is verkrijgbaar in heel veel verschillende formaten, maar is altijd 1 centimeter dik.

Foto op steigerhout

Wanneer je je foto af laat drukken op steigerhout, ben je verzekerd van een stoere look. Steigerhout is iets ruwer en ruiger dan onze andere houtsoorten, maar past daardoor perfect bij een stoer, industrieel, vintage of landelijk interieur. Het steigerhout dat wij gebruiken om je foto op te printen, is nieuw steigerhout. Voordat wij de planken gaan bedrukken, schuren en schaven we het hout, zodat de splintervrij zijn en goed te bedrukken. Het hout blijft echter zijn grove structuur behouden. Steigerhout is geleefd hout en heeft daardoor een grijzere uitstraling dan andere houtsoorten. Je ziet de noesten, nerven en oneffenheden duidelijk terug in het eindproduct. Een foto op steigerhout bestaat altijd uit losse, ietwat dikkere (3 centimeter) planken. Je kunt zelf bepalen of je de planken horizontaal of verticaal wilt hebben. De kieren tussen de planken zijn zichtbaar. Onze stoerste houtsoort heb je al vanaf € 27,95 in huis.

Foto op vurenhout

Vurenhout is de meest bestelde houtsoort. En dat is ook niet gek, want vurenhout heeft een erg mooie en natuurlijke uitstraling. Vurenhout bestaat uit meerdere planken van 10 centimeter breed en 2 centimeter dik. De planken zijn aan de achterkant aan elkaar bevestigd met een dwarslat. Na elke plank komt een naad. Vurenhout is vierzijdig geschaafd, maar de nerven en noesten blijven zichtbaar. Wanneer je deze structuur minder terug wilt laten komen in je afbeelding op hout, kun je een laagje whitewash onder je foto aan laten brengen. Omdat wij in dat geval meerdere witte laagjes verf aanbrengen op jouw multiplex plaat, wordt de foot helderder afgedrukt. Hiervoor brengen wij 22% extra in rekening, berekend over de prijs van het door jou gekozen formaat. Wanneer je je foto laat afdrukken op dit hout, gebruiken wij alleen duurzaam hout met het FSC- of PEFC-keurmerk. Een foto op vurenhout heb je al vanaf € 23,95 in huis!

Let op: hout is een natuurproduct en werkt onder invloed van het toe- en afnemen van de luchtvochtigheid en temperatuur. De kieren tussen de planken kunnen door het krimpen/uitzetten van het hout groter/kleiner worden.

Foto op ayoushout

Ayoushout is waarschijnlijk de minst bekende houtsoort. Dit is erg jammer, want ayoushout heeft een superstrakke afdruk met pure kleuren. Ayoushout is witachtig hout met vrijwel geen houtstructuur. Het heeft relatief weinig noesten en nerven (subtiel zichtbaar) en is daardoor het meest nette hout om te beprinten. Details van je foto zijn perfect zichtbaar en een afdruk op ayoushout is altijd netjes afgewerkt. Doordat ayoushout een erg harde houtsoort is, is het hout ook prima geschikt voor buiten onder een afdakje. De houtsoort is niet gevoelig voor kromtrekken en kan daardoor tegen alle weersomstandigheden. De bedrukking, met UV-print, zorgt ervoor dat je foto printen niet zullen vervagen. Bij ayoushout bestaat je houtprint wederom uit losse planken. Je kunt kiezen uit verticale of horizontale planken, maar de kieren tussen de planken blijven altijd zichtbaar. Planken zijn 2 centimeter dik en de lengte van je planken is afhankelijk van je gekozen formaat. Een foto op ayoushout is al verkrijgbaar vanaf € 25,95!

 

Afwerking en fotobewerkingen

Wanneer je een foto op hout bestelt, heb je na het mailen van je foto nog de keuze uit veel verschillende bewerkingen. Ten eerste kun je ervoor kiezen om je foto op hout te voorzien van een whitewashlaagje. Bestel je een houtprint met whitewash, wat erg is aanbevolen bij foto’s met gezichten, dan zijn nerven en noesten minder zichtbaar. De witte delen worden meegeprint en zo ontstaat er een hoge resolutie afdruk met helderdere kleuren. Omdat wij in dat geval meerdere witte laagjes verf aanbrengen op jouw multiplex plaat, wordt de foot helderder afgedrukt. Hiervoor brengen wij 22% extra in rekening, berekend over de prijs van het door jou gekozen formaat. Laat je je foto afdrukken op hout zonder whitewash, dan worden de witte delen in je foto niet meegeprint. Deze delen krijgen een houtkleur en hier komt de houtstructuur ook duidelijker doorheen. Nerven en noesten zijn zichtbaarder, de afdruk wordt minder scherp en ook iets donkerder. Naast de whitewash afwerking kun je er ook voor kiezen om je foto te printen in het zwart-wit of sepia. Het is mogelijk om tekst toe te voegen aan je foto, waardoor je een tekst op hout aan de muur kunt hangen. Ten slotte kun je natuurlijk een mooie fotocollage op hout laten afdrukken. Na het mailen van een foto zullen ik contact met je opnemen, zodat jouw collage op hout er perfect uit zal komen te zien!

Foto op hout bestellen

Ben je eruit? Wil je graag een foto, collage of logo op hout bestellen? Mail dan nu je foto en kies het gewenste formaat. We bieden formaten van 20×20 cm tot 200×100 cm, te bestellen via ronald@ronaldoliekan.nl. Grotere maten zijn op aanvraag ook mogelijk. Je fotoprint wordt binnen twee tot vier werkdagen verstuurd en de verzendkosten zijn € 5,95. Heb je je foto in huis? Dan is het tijd om hem op te hangen. Ons ophangsysteem, dat slechts € 3,67 kost, bestaat maar uit drie onderdelen en je foto hout hangt dus zo aan de muur.

Bestel snel je eigen foto op hout, vanaf € 13,95! mail naar Ronald@ronaldoliekan.nl