Voorstellen
15557
post-template-default,single,single-post,postid-15557,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Voorstellen

Voorstellen

wie ben ik:

Hoi ik ben Ronald Oliekan, veel mensen op Social media kennen mij, even voor de nieuwe vrienden en voor de oude een update waar ik mee bezig ben en hoe het gaat.

Wat doe ik:

ik was weer begonnen met fotografie, en daarbij wilde ik dit om reden, dat het niet lukt met het lichaam om andere zaken te doen, door de Parkinson, en de neuropathische pijn ben ik erg beperkt geworden, en dat is laatste jaren alleen erger geworden. Ik had eerst het plan om samen met de fotografie een bureau op te starten, voor werving en selectie.

Inextenso People:

Heb de afgelopen maanden daar veel tijd ingestopt om te starten met Inextenso People. Maar door de beperkingen heb ik hiermee moeten stoppen, er moesten zaken gebeuren om te starten. Maar het regelmatig opnieuw inlezen van dezelfde zaken, omdat ik die niet meer kan onthouden. En er komt veel bij kijken, gesprekken voeren met opdrachtgevers en sollicitanten. Netwerk opbouwen en onderhouden, het uiteindelijke zoeken, advertentie maken enzo. Na een aantal maanden hiermee bezig zijn te geweest, heb ik een goed gesprek gehad met Antoinette en daarna het besluit genomen om te stoppen hiermee. En alle aandacht en energie te stoppen in de fotografie.

Fotografie:

ik ga in de zomer ook starten met opdrachten weer, bruiloften partijen trouwerijen, en ik ga stilleven en mensen fotograferen, Studio is nog even in de pen.  Dus als iemand een fotograaf zoekt, ik sta er voor open.

ik heb in het verleden veel gefotografeerd in het analoge tijdperk, zonder echt veel bewerkingsmogelijkheden. Daar ben ik nog wel blij mee want dan leer je resultaten te bereiken zonder veel nabewerking. In de huidige tijd met alle mooie Adobe tools voor nabewerking ga ik waar nodig hier ook gebruik van maken. Maar fotograferen blijft in mijn ogen nog steeds allereerst het zien. Ik ben gestart met deze site, en die is nog in bewerking, maar ik probeer de kijker toch leuke resultaten te laten zien. Er staat veel Frenkie op dat komt zij is mijn favoriete model, mijn kleindochter.

blog:

dit blog gaat gebruikt worden door mij voor fotoverhalen, en de zaken uit mijn leven die ik wil delen. Ik hoop dat er veel lezers komen, en ook sta ik open voor ideen.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.