Verjaardag
15559
post-template-default,single,single-post,postid-15559,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Verjaardag

Verjaardag

Weer een verjaardag 

ik heb vandaag de 59 jaar aangetikt. Als ik erover nadenk, is het heel wat. En denkend aan wat ik gedaan heb in die jaren, buiten dat ik een heel mooi gezin heb met aan mijn zijde een ijzersterke vrouw, die mij buiten het harde zware werk wat zij doet mij overal in bijstaat. In mijn beroepsperiode ben ik ben kelner geweest, oberkelner barkeeper, gewerkt als kok chef-kok, en omgeschoold, boekhouden geleerd, was al op behoorlijke leeftijd toen ik omschoolde, en ook toen was er crisis op de arbeidsmarkt. Ik ben na omscholing via Randstad begonnen als receptionist, geïnteresseerd geraakt in automatisering en via vele omwegen in de automatisering terecht gekomen.  Daar heb ik ook weer 12/13 jaar met plezier in gewerkt. Inmiddels al weer paar jaar ziek thuis, maar wat ik niet vergeet, is oog voor compositie van foto,s.

 

Fotografie

Bovenstaand lezend ben ik door al die beroepen heen altijd geïnteresseerd geweest in fotografie, ik denk dat ik 16/17 was toen kwam ik een oude vriend tegen die ook fotografeerde, en zo ben ik ook gestart, camera gekocht, veel boeken gelezen hoe een en ander kon en begonnen met fotograferen, en door mijn hele verdere leven met tussenpozen altijd wel foto,s gemaakt, en trainingen gevolgd.

Er waren periodes dat het wat minder was, maar op een of andere mannier bleef het altijd trekken. Ik heb heel vaak momenten gehad dat ik wat moois zag zowel natuur als met mensen dat ik dacht shit geen camera.

Camera gekregen

Ik ben nu ook weer gestart zoals jullie weten, ik ben laatste tijd erg druk om weer kennis bij te spijkeren, van de digitale fotografie. Voor mijn verjaardag, kreeg ik van Gracella een mooie camera, inmiddels is deze ook al weer uitgebreid met een mooie zoomlens, van Antoinette waardoor ik meer bereik heb. En de vrije uren die ik heb en die ik kan doen breng ik door met lezen studeren op nabewerking, en natuurlijk foto,s maken van mijn gezin en mooie kleindochter Frenkie.

Antoinette is al paar keer met mij door heel mooie omgevingen gereden, waar ik als lijf toelaat ook alleen kan komen met auto, en daar ga ik dan mooie natuurplaatjes schieten. En lukt het mij niet dan is Antoinette wel zo lief om mij te rijden.

Nabewerking van Foto,s

zoals bovenstaand al beschreven ben ik druk bezig, om mij de nabewerking aan te leren van de huidige digitale fotografie, er gaat een wereld open met de mogelijkheden die je nu hebt. Zoals velen die mij kennen is het erg lastig voor mij om zaken te onthouden, maar ik blijf herhalen als is maar half uur per dag, en zo kom ik verder en zie steeds nieuwe zaken. Ik wil jullie via de websit hiervan op de hoogte houden.

ik hoop dat jullie dit verhaal weer leuk vonden, en mijn interesse leren kennen in het mooie fotografie vak. Ik sta open voor opdrachten zoals op de site beschreven.

Tot horens Ronald.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.