Ronald Oliekan Fotografie | Ronald Oliekan Creatieve Fotografie
Ronald Oliekan Creaftieve Fotografie, ik doe studiofotografie, en ook glamourfotografie. Maar ook voor andere zaken ben ik in te huren neem een kijkje in het portfolio.
Studiofotografie, Glamourfotografie
15455
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15455,bridge-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Ronald Oliekan van Os, is mijn naam, ik fotografeer al 20 jaar bij elkaar, deatijds ben ik begonnen in het analoge tijdperk,  in die tijd heb ik fotografietrainngen en cursussen  gedaan.  En vorig jaar volledig gestart in het digitale tijdperk van heden.

Ik ben gestart met werken in opdracht, bruiloften partijen trouwerijen, Bedrijfsreportages en ik ga stilleven en mensen fotograferen, Studio is bijna gereed.  Dus als iemand een goede fotograaf zoekt, neem contact op.

ik heb in het verleden veel gefotografeerd in het analoge tijdperk, zonder echt veel bewerkingsmogelijkheden. Daar ben ik nog steeds blij mee want dan leer je resultaten te bereiken zonder veel nabewerking, je leert eerst zien.  In de huidige tijd met alle mooie Adobe en andere tools voor nabewerking ga ik waar nodig hier ook gebruik van maken. Maar fotograferen blijft in mijn ogen nog steeds allereerst het zien.

Ik fotografeer alleen, maar ik heb wel een heel creatieve asistent, Antoinette van Os. Zij is erg creatief in het samenstellen van Fotoalbums, en het verzorgen van props bij studiofotografie. Voor make up bij Studio fotografie werk ik samen met een freelance make up artist.